Afscheid Theo en Ger Raemaekers

Op 6 november heeft de Ouderenvereniging na ruim 4 jaren afscheid genomen van Theo en Ger als uitbaters / gastheren van Breek de Week. Theo en Ger willen het rustiger aan gaan doen en niet langer meer de wekelijkse verplichtingen aangaan. Iedere woensdagmiddag komen er zo’n 25 á 30 leden naar de beugelbaan om te jokeren, rikken, bridgen, de week door te nemen en om gezellig wat bij te kletsen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie met vlaai. Theo verzorgde ook de inkoop van de beugelbaan en het Trefcentrum van de Ouderenvereniging.

Jeu des Boules

We zoeken mensen om gezellig met ons op woensdagmorgen te komen Jeu de Boulen in het parkje aan de Trambaan.

Kom gewoon eens meedoen geheel vrijblijvend.

Wij beginnen op woensdag morgen om 9.30 uur en spelen tot ongeveer 11.30 uur

Voor vragen: Gerard Rademaekers tel: 562098

De nieuwe website van Ouderenvereniging Sint Willibrordus is online.

U kunt de site bezoeken via www.ouderenvereniging-stramproy.nl

U kunt hier terecht voor het allerlaatste nieuws, de activiteiten die plaats gaan vinden, over ons, het aanmeldingsformulier… etc.

Vindt u dat wij iets vergeten zijn, laat het dan even weten.