Lees meer over ons

De Ouderenvereniging werd opgericht in 1961 en hoopt volgend jaar haar 60-jarig bestaansfeest te vieren. Momenteel heeft de vereniging meer dan 800 leden en is daarmee de grootste ouderenvereniging in haar omgeving. Zij is aangesloten bij de Senioren Koepel Weert (SKW), de KBO-Limburg en de landelijke koepel KBO-PCOB. ( aanstaande fusie tussen Unie KBO en PCOB)

Het monument geeft de ouderdom van de Ouderenvereniging aan middels zuilen.

Ons monument:

Iedere zuil staat voor 10 jaren. De laatste zuil is bijgeplaatst op 28 september 2011 ter gelegenheid van het 50-jarig bestaansfeest. De zuil werd onthuld door Mevr. Lempens en haar schoonzoon wethouder Harrie Coolen. Het monument staat op de Frans Strouxstraat voor huisnummer 7a.

Wapen van Stramproy

De Ouderenvereniging is evenals de parochie genoemd naar de H. Willibrordus, bisschop van Utrecht.

Geschiedenis

Wapen van Stramproy. Met daarop de beschermheilige St. Willibrordus van Stramproy en het wapen van Thorn. Zat in de voorgevel van het laatste gemeentehuis van Stramproy, nu in de gevel van de Paerdstal op het Kerkplein.

 

Maak kennis met ons bestuur

Meer bekijken

Wekelijkse uitjes

Er is bij Ouderenvereniging Sint Willibrordus altijd iets leuks te doen! Bekijk onze agenda voor alle activiteiten.

Grootste in Stramproy

Ouderenvereniging Sint Willibrordus is dé grootste ouderenvereniging in Stramproy en omgeving met meer dan 850 leden.

Zorgcentrum 'Rust in Roy'

Wij zitten gevestigd in het gezellige zorgcentrum van Stramroy, Rust in Roy. Kom gerust een keer mee als introducé om onze sfeer te proeven.